Huisje

Het huisje bevindt zich in een beboste hoek van het terrein en is gelegen op een afstand van 50 meter van het Spa gedeelte.

De afgescheiden locatie leent zich uitstekend om te genieten van de rust en anderzijds om deel te nemen aan het sociale gebeuren.

Het ruime huisje biedt slaapgelegenheid voor 6 personen. Op de begane grond is een gezellige woonkamer met open keuken en badkamer.

Het warme karakter van de woonkamer wordt bepaald door de open haard. Een zeer romantische slaapplaats voor twee personen is ter beschikking door het uitklappen van de bank voor de open haard.

Op de eerste verdieping is een grote slaapkamer voor twee personen met daarnaast een afgescheiden open ruimte voor eveneens slaapgelegenheid voor twee personen.

Het huisje is verwarmd en kan het gehele jaar gebruikt worden. Bed- en linnengoed zijn aanwezig evenals keuken uitrusting. Parkeren is mogelijk op het afgesloten terrein.

Het terrein bestaat uit 1 hectare met verschillende niveau's, ideaal om te zonnen.

In het bovenste gedeelte van de tuin is een apart huisje om te barbequen met een schitterend uitzicht over de tegenover liggende bergen.

Halverwege de tuin zijn enkele schommels voor de kleintjes en een kampvuur plaats, vanwaar de zonsondergang indrukwekkend is, onder het genot van het grillen van Poolse worstjes.